Renders en foto tonen Samsung's Galaxy Z Fold 2 met veel kleinere schermranden

10 reacties

Al langere tijden gaan er geruchten over de opvolger voor de Samsung Galaxy Note. Naar verwachting wordt de tweede generatie van deze vouwtelefoon volgende week aangekondigd tijdens het Unpacked-evenement, maar officieel beeld van hoe het toestel eruit gaat zien hebben we tot nu toe nog niet.

De website MySmartPrice heeft nu echter enkele officieel uitziende renders gekregen van een (naar eigen zeggen) zeer betrouwbare bron. Hierop is te zien dat vooral het kleinere scherm op de buitenkant een flinke upgrade heeft gekregen. Waar de originele Fold nog aanzienlijke balken aan de onder- en bovenkant van het display had, lijkt de Z Fold 2 een nagenoeg randloos front-scherm te krijgen.

Als je goed kijkt is midden bovenin nog wel een camera te zien; of deze in een druppelvormige inkeping of een losse uitsnede geplaatst is is niet duidelijk. Laatstgenoemde zou meer in lijn zijn met recente Samsung-modellen, zoals de Galaxy S20-serie. Ook of het grote vouwscherm ditmaal een notch heeft is niet te zien.

De achterkant van het toestel is uitgerust met een rechthoekig 'camera-eiland' waarin drie verticaal uitgelijnde lenzen schuil gaan. Ten slotte is ook een zijaanzicht van het dichtgevouwen toestel te zien, waarop de Z Fold 2 wat dikker lijkt dan het origineel.

Verder is er op Twitter een foto van de vouwtelefoon opgedoken. Hoewel op het plaatje niet veel te zien is, laat het opstartende toestel wel zijn volledige naam zien: Galaxy Z Fold 2 5G.

Op 5 augustus, volgende week woensdag, kondigt Samsung naar verwachting de volgende Fold, alsmede de Note 20-serie en een vernieuwde Z Flip aan.

Bronnen: MySmartPrice, Twitter


1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
Samsung Galaxy Fold Black

Samsung Galaxy Fold Black

  • Google Android 9.0
  • 512 GB
  • 7.3 inch
  • 2152x1536
  • 12 MPixel
  • WiFi 6 (802.11ax)
Niet verkrijgbaar
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*