Promovideo Sony WH-1000XM4 koptelefoon gelekt

21 reacties

Wederom zijn er details omtrent Sony's nieuwste noise-cancelling koptelefoon gelekt. Deze keer heeft gebruiker 'Ki Shiina' een officiële promotievideo op de website Sparrowsnews geplaatst waarin de WH-1000XM4 wordt onthuld, de opvolger van de populaire Sony WH-X1000XM3.

Volgens de video maakt de WH-1000XM4 gebruik van dezelfde QN1-chip voor noise-cancelling die ook wordt gebruikt in de XM3. Een dubbele geluidssensor zou ongewenste omgevingsgeluiden moeten filteren. Hij ondersteunt fast charging en zou tot 30 uur speeltijd bieden. Elke tien minuten opladen zou goed zijn voor vijf uur luisteren. De bediening zal wederom bestaan uit capacitieve aanrakingen op de oorschelpen. De XM4 is voorzien van 40mm 'HD hybrid' drivers en real-time audio opschaling dankzij de Digital Sound Enhancement Engine (DSEE). Verder zien we ondersteuning voor 360-graden audio.

Naast de integratie van Google Assistant en Amazon Alexa ondersteunt de nieuwe WH-1000XM4 'wear detection'. Het model zal, volgens de video, voorzien zijn van 'wear detection' voor het automatisch pauzeren en afspelen van de audio wanneer de headset op- of afgezet wordt, evenals adaptieve geluidscontrole die de omgevingsgeluiden automatisch aanpast op basis van activiteit. De hoofdtelefoon laat bijvoorbeeld wat omgevingsgeluiden horen tijdens het wandelen, wat nodig is voor de veiligheid. Wanneer je echter in een bus of trein zit, blokkeert de hoofdtelefoon alle omgevingsgeluiden voor een rustigere ervaring. Ook zal de hoofdtelefoon overschakelen naar de voorkeursgeluidsinstellingen van de gebruiker op basis van de huidige locatie en is er 'speak to chat', waardoor de hoofdtelefoon de audio pauzeert wanneer de gebruiker begint te praten. Hierdoor hoeft de hoofdtelefoon niet te worden verwijderd tijdens het praten.

Lees ook de volgende nieuwsberichten:

'Opvolger Sony WH-1000XM3-headset krijgt hands-free-Google Assistant en Amazon Alexa'
Sony's opvolger WH-1000XM3-headset kun je mogelijk met meerdere apparaten tegelijk gebruiken

Bronnen: Sparrowsnews, ITHome, Zhihu


2 besproken producten

Vergelijk alle producten

Vergelijk   Product Prijs
Excellent Sony WH-1000XM3 Black

Sony WH-1000XM3 Black

  • Over-ear
  • Draadloos
  • Ruisonderdrukkende koptelefoon
  • Microfoon geïntegreerd

217,87 €

5 winkels
Sony WH-1000XM3 Silver

Sony WH-1000XM3 Silver

  • Over-ear
  • Draadloos
  • Ruisonderdrukkende koptelefoon
  • Microfoon geïntegreerd

222,00 €

3 winkels
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*