Corsair toont iCUE XH custom waterkoeling-kit

25 reacties

Corsair heeft een nieuw product toegevoegd aan zijn waterkoeling-lineup. De iCUE XH-serie zou alles moeten bevatten om een 'do-it-yourself' waterkoeling te bouwen, en bestaat voornamelijk uit componenten uit de Hydro X-serie. Er zijn twee varianten: de iCUE XH303i en de iCUE XH305i.

Het voornaamste verschil zit hem in de gebruikte pomp en ventilator. De iCUE XH303i maakt gebruik van een 'Hydro X Series XD3 RGB' pomp met geïntegreerd reservoir. De ventilator is de SP120 Pro RGB. De iCUE XH305i maakt gebruik van de 'Hydro X Series XD5 RGB' pomp met geïntegreerd reservoir en een QL120 RGB pwm ventilator. De iCUE Commander Pro fan- en rgb-controller wordt gebruikt om de ventilator en de rgb-verlichting aan te sturen.

De overige componenten zijn voor beide sets hetzelfde. Het waterblok is geschikt voor Intel en AMD systemen: de 'Hydro X Series XC7 RGB'. De 'Hydro X Series XR5 360 mm' is een 360mm radiator met koperen vinnen. De meegeleverde 'Hydro X Series XL5'koelvloeistof is anti-corrosief, gemengd met antibacteriële toevoegingen en heeft standaard een heldere kleur. De gebruikte 'Hydro X Series XT' slangen zijn hard en transparant en er wordt de 'Hydro X Series XT Hardline Bending Toolkit' meegeleverd om de slangen te buigen.

Voor de Corsair iCUE XH303i geldt een adviesprijs van 499,90 euro en voor de iCUE XH305i 579,90 euro.

Bron: Corsair

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*