Netgear komt met twee nieuwe Insight Managed wifi 6 AX1800 draadloze access points

7 reacties

Netgear lanceert met de WAX610 en WAX610Y twee nieuwe Insight Managed wifi 6 AX1800 draadloze access points.

De WAX610 is volgens de maker vooral bedoeld voor omgevingen met een gematigde tot hoge dichtheid aan apparaten, sluit aan op de Netgear Insight (managed) switches, routers en netwerkopslag en is tegelijkertijd ook nog aan te sluiten op oudere wifi-technologieën en access points, zoals wifi 5 en wifi 4. Daarnaast voorziet het ap in netwerkwerkbeveiliging met WPA3 en Insight Remote Cloud Management

De WAX610Y moet een aanvulling vormen op de WAX610 voor wie op zoek is naar een goede netwerkverbinding buitenshuis, zo stelt Netgear. Het apparaat is volgens het bedrijf speciaal ontworpen om een geavanceerde en stabiele wifi-verbinding te bieden in wisselende (weers)omstandigheden. De IP55-classificatie van het ap moet daarbij zorgen voor een constante verbinding, zelfs bij ongunstige weersomstandigheden met temperaturen van -20° tot 60° graden Celsius.

De WAX610 is beschikbaar met een adviesprijs die € 189,99 bedraagt, terwijl de WAX610Y in pre-order verkrijgbaar is voor € 269,99, met een levertermijn  die binnen het huidige kwartaal ligt. 

Bronnen: Netgear, Netgear

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*