Fractal Design voorziet Meshify-kast van ASRock Phantom Gaming-merk

0 reacties

Fractal Design heeft in samenwerking met ASRock de Meshify C – TG opnieuw uitgebracht. Deze nieuwe versie is ontworpen in de ‘Phantom Gaming Alliance’-stijl en bevat dezelfde markeringen als de ‘Phantom Gaming’-moederborden van ASRock. Het bedrijf treedt hiermee in de voetsporen van andere fabrikanten als Cooler Master, InWin en NZXT. Antec bracht onlangs ook een kast uit met het Phantom Gaming-logo.

De Meshify C - TG Phantom Gaming Edition heeft in tegenstelling tot de gewone Meshify C – TG diagonale roodwitte strepen aan weerskanten en een Phantom Gaming-logo aan de voorzijde. Daarnaast kan er gekozen worden voor rode stoffilters.

De behuizing is verder identiek aan de gewone Meshify C – TG en 218 x 455 x 410 mm groot. Aan de bovenkant zitten twee usb 3.0-poorten, een hd audio-aansluiting, een power- en een resetknop. De atx-tower wordt geleverd met twee fans en heeft plaats voor elf ventilatoren. Waterkoeling behoort ook tot de mogelijkheden, waarbij er een radiator met een maximale grootte van 360 mm kan worden geïnstalleerd. 

Verder is er plaats voor cpu-koelers met een maximale hoogte van 172 mm en videokaarten met een maximale lengte van 340 mm. Daarnaast kunnen er voedingen tot 228 mm lang en 357 mm diep in de kast worden gebouwd. Qua opslag is er plek voor vijf 2,5 inch en twee 3,5 inch drives.

Het is nog niet bekend hoeveel de Meshify C - TG Phantom Gaming Edition in de Benelux gaat kosten, maar hij is al wel gespot in verschillende Australische webshops. De kast wordt daar voor 189 AUD (ongeveer 115 euro) aangeboden, een stuk meer dan de standaardversie die nu voor 85 euro over de toonbank gaat.

Bron: Guru3D


1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
Excellent Fractal Design Meshify C Tempered Glass Edition

Fractal Design Meshify C Tempered Glass Edition

  • Tower
  • ATX
  • Zwart
  • Venster
  • 2 fans

86,46 €

7 winkels
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*