Goedkopere Xbox Series S bevestigd op verpakking nieuwe controller

11 reacties

Twitter-gebruiker Zak S heeft voor 35 dollar een next-gen Xbox-controller weten te bemachtigen via de Amerikaanse website OfferUp, een soort marktplaats. De verpakking lijkt de komst van een goedkopere nieuwe Xbox te bevestigen.

Het gaat om een witte variant van de nieuwe Xbox Series X-controller. De voornaamste nieuwigheid vinden we niet op de controller maar op de retail-verpakking. In de opsomming voor welke apparaten de controller te gebruiken is vinden we bovenaan "Xbox Series X|S". Het bestaan van een Xbox Series S-console en dan vooral de naamgeving lijkt hiermee te zijn bevestigd. Geluiden daarover zijn er al langere tijd.

Het uiterlijk van de nieuwe Xbox-controller was al door Microsoft bekendgemaakt, maar ze zijn nog niet officieel te koop. De verschillen zijn subtiel. De nieuwe Xbox-controller heeft een anders vormgegeven d-pad, een share-knop en is gladder vormgegeven. Wanneer Microsoft de Xbox Series S officieel gaat aankondigen is nog onbekend. Maar dát deze versie er aan komt, lijkt nu weer een stuk aannemelijker.


Links de Xbox One-controller en rechts de Xbox Series X/S-controller

Bron: Zak S (Twitter)

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*