Sponsored: OLED, i7, 1TB SSD, 16 GB, 15 inch < 2kg én x360 voor 1499 euro

1 reactie

De tijd dat je met een laptop met de vormgeving, het gewicht en het formaat van een stoeptegel aan de slag moest, ligt definitief achter ons. Dat zie je goed aan het omvangrijke programma van HP, dat zowel voor consumenten als zakelijke gebruikers altijd de optimale keuze biedt. In dit artikel lichten we drie modellen uit waarmee het maximale op het gebied van productiviteit en elegantie samenkomt. Wat dacht je van de flexibiliteit en kracht van de Envy X360, de voordelen van een oledscherm of een gedistingeerde afwerking met walnoothout?

Krachtig en flexibel: HP Envy X360

Dit model is beschikbaar in twee formaten: 13 en 15 inch. Het kan best lastig zijn om hier een keuze uit te maken, want bij beide profiteer je van de voordelen van een scherm dat je helemaal kunt omklappen. Dat maakt deze modellen tot echte 2-in-1’s die je kunt gebruiken om productief te zijn in de laptopstand, van films of foto’s te genieten op het prachtige scherm in de tentstand, of in te zetten als superkrachtige en veelzijdige tablet.


Het flexibele scharnier biedt veel gebruiksmogelijkheden.

Het 13inch-model is de beste keuze als je gaat voor draaggemak. Deze laptop weegt maar 1,3 kilo en heeft een prachtig full hd-scherm waarop al je foto’s tot hun recht komen en waarmee je ook voldoende werkruimte hebt voor al je toepassingen. Mist een kleine computer rekenkracht? Absoluut niet! De HP Envy X360 kan worden uitgerust met een zeer krachtige AMD Ryzen 7-processor met maar liefst acht cores!

De kleinere Envy X360 is de beste keuze voor onderweg, maar als je thuis, op kantoor of op school aan het werk bent is een wat groter scherm fijner. Wil je geen losse monitor maar echt alles in één, dan is de 15inch-variant de beste keuze. Ook daarbij kun je kiezen voor een krachtige AMD Ryzen-processor, maar er zijn ook varianten leverbaar met een Intel Core-chip aan boord.


De 15inch-versie van de HP Envy X360.Check hier de modellen van de HP Envy X360-serie.

Kies voor OLED

Oled staat bekend om de magnifieke beeldkwaliteit die wordt gerealiseerd: zwart is ook écht zwart. HP biedt de mogelijkheid om ook op je laptop van deze superieure technologie te profiteren. Ideaal voor wie veel met grafisch materiaal werkt.


Echt zwart is ook echt zwart bij de HP Envy X360 met oled-scherm.

Het oledscherm vind je terug in een versie van de HP Envy X360-serie. Dat scherm is randloos in de laptop geïntegreerd en kan dankzij de 4K uhd-resolutie met 3840x2160 pixels moeiteloos de competitie aan met je televisie. Doordat het scherm veel kleiner is dan menig tv biedt het veel meer detail. Dat maakt het scherm van de HP Envy X360 - zeker als je kiest voor de oledvariant - er een om bij te watertanden.Hier vind je meer informatie over de HP Envy X360 met oled.

Ware luxe met walnoothout

Een gestreken krant, een chesterfieldbank, walnoothout. Sjiek met een hoofdletter, dát is dit model uit de HP Envy X360-reeks. Uitgerust met een krachtige Intel Core i5 uit de tiende generatie en een 15inch-scherm is dit een laptop waarbij productiviteit hoog in het vaandel staat.


Een laptop met walnoothout is een echt statement.

Daarnaast zorgt het walnoothout voor een overduidelijk statement dat veel over de eigenaar van het apparaat zegt: niet alledaags, verfijnd en duurzaam. Zaken die ook voor deze laptop gelden en die je ook in de waarborgen terugziet. Mocht er iets misgaan, dan krijg je net als bij de andere modellen uit de Envy X360-reeks twee jaar lang reparatie aan huis.

Meer informatie over deze unieke laptop met walnoothout vind je hier.

Bron: HP

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*