Update OnePlus Nord moet scherm en macrocamera verbeteren

3 reacties

OnePlus rolt met OxygenOS 10.5.4 een geüpdatete versie uit voor zijn recent verschenen OnePlus Nord. Deze nieuwe versie, die gefaseerd wordt uitgedeeld, moet voorzien in een aantal systeemverbeteringen. Zo moet de snelheid van de galerij-app zijn verbeterd en moet een probleem met het afspelen van muziek, die werd gepauzeerd bij het openen van de frontcamera, worden opgelost.

De changelog meldt een verbeterde display-ervaring, maar wat deze precies inhoudt wordt niet gemeld. Recent heeft de fabrikant wel laten weten met een update voor diverse schermklachten te zullen komen. Zo zijn er namelijk gebruikers die onder verschillende omstandigheden een groene of paarse tint op het scherm ontwaren.

Daarnaast zijn er volgens OnePlus verschillende verbeteringen voor de camera doorgevoerd. Zo moet de kwaliteit van videogesprekken met de frontcamera verbeteren en moeten selfies die worden gemaakt onder mindere lichtomstandigheden van een betere kwaliteit zijn. Ook de macrocamera zou zijn aangepakt, waarmee de levendigheid moet zijn aangepast en de kleurechtheid van close-ups moet zijn verbeterd.

Bron: Android Planet

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*