‘Specificaties Pixel 5 onthuld op benchmark-databank’

8 reacties

Vorige week heeft Google de Pixel 4a officieel aangekondigd. Een model met 5G komt later, evenals de Pixel 5. Het is ook bevestigd dat de opvolger van de Pixel 4a in de herfst uitkomt. Verdere informatie werd echter niet gegeven. Op de website van AI-Benchmark is een resultaat opgedoken dat meer inzicht verschaft over de potentiële specificaties.

De benchmark is voltooid met model ‘Pixel 5’, wat weinig ruimte voor speculatie overlaat. Het gebruikte toestel beschikt over een Snapdragon 765G, en 8 GB geheugen. Dit zou het de eerste Pixel-telefoon maken die meer dan 6 GB ram bevat. Tevens zou het apparaat draaien op Android 11. Met deze hardware lijkt de Pixel 5 sterk op de Oneplus Nord, die sinds begin deze maand verkrijgbaar is. De Nord beschikt namelijk over dezelfde soc, en de goedkoopste versie is ook voorzien van 8 GB geheugen. 


Verschillende renders van de Pixel 5 doen reeds de ronde

Of de Pixel 5 een waardig alternatief zal zijn voor het midrange-toestel van Oneplus, gaat alsmede bepaald worden door de prijs, een belangrijke factor die tot dusver onbekend is. Er circuleren geruchten dat de Pixel 5 een adviesprijs van 699 dollar zou krijgen, maar dat is speculatie. In afwachting van de lancering in de herfst is het niet onwaarschijnlijk dat er nieuwe informatie zal tevoorschijn komen, zoals bij de Pixel 4a meerdere malen het geval was.

Bron: Tom's Guide

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*