Microsoft: Xbox Series X komt in november, Halo Infinite is uitgesteld

15 reacties

Microsoft maakt bekend dat het de Xbox Series X in november op de markt brengt. Tegelijk komt een groot aantal bekende games uit met verbeterde graphics voor de nieuwe console. Ook maakt Microsoft bekend dat de oorspronkelijke launch-game, Halo Infinite, uitgesteld is naar 2021.

De verkoopstart van de nieuwe Xbox werd eerder gecommuniceerd als 'met de feestdagen'. Dat kan uiteraard een hoop betekenen, dus is november alvast wat concreter. De kans is groot dat het halverwege de elfde maand is, waarmee het nog op tijd is voor Thanksgiving. Ook Sony's PlayStation 5 komt rond die tijd uit. Microsoft werkt ook aan de goedkopere Xbox Series S, maar of die ook in november komt is niet bekend.

Er viel ook een tegenvaller te melden. Microsoft had een nieuwe Halo-game gepland die tegelijk met de console zou uitkomen. Halo Infinite heeft echter meer tijd nodig om af te werken, dus is het uitgesteld naar 2021. De rest van de boodschap is dat er veel bekende games uitgebracht worden die geoptimaliseerd zijn voor de console. Hieronder Assassin's Creed Valhalla, Dirt 5 en Watch Dogs: Legion.

Bron: Microsoft

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*