Philips introduceert 279C9-monitor met Zero Bezel-ontwerp

12 reacties

Philips kondigt met het 279C9 LCD-display een nieuwe 27-inch (68,47 cm) monitor aan die volgens de maker vervat is in een helder ontwerp en voorziet in diverse ergonomische kenmerken.

De nieuwe telg is uitgevoerd volgens het Zero Bezel-ontwerp, waarmee het omringende frame moet worden geëlimineerd en er een uitgebreid beeld moet ontstaan dat de set-up van een multi-monitor opstelling zo goed als naadloos moet maken.

Het toegepaste kabelmanagement moet zorgen voor een nette werkplek, terwijl tevens voorzien wordt in een usb-type-c-connector waarmee je gegevens kunt overbrengen en een laptop kunt opladen tot 65W. De monitor is verder uitgerust met een displayport-, twee hdmi- en vier usb 3.2-poorten.

Het ips-paneel moet garant staan voor een brede kijkhoek van 178/178 graden, terwijl de monitor verder voorziet in de UltraClear 4K uhd (3840 x 2160)-resolutie, vesa-gecertificeerd DisplayHDR 400 en een piekhelderheid tot 400 nits.

De SmartErgoBase voorziet in een kantel-, draai-, hoogte- en zwenksysteem, terwijl de LowBlue Mode van het scherm samen met de Flicker-Free Technology moet zorgen voor minder vermoeide ogen.

De Philips 279C9 monitor is eind deze maand verkrijgbaar met een adviesprijs van € 529,-.

Bron: Philips

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*