Clutch GM08-gamingmuis van MSI kost slechts twee tientjes

16 reacties

Fabrikant MSI heeft een nieuwe gamingmuis op de markt gebracht in zijn Clutch-lijn. De GM08 is een instapmodel met een adviesprijs van 19 euro. Desondanks biedt hij enkele features voor personalisatie, zoals led-verlichting en een aanpasbaar gewicht.

De muis is 128 x 68,5 x 40,5 millimeter groot en weegt standaard 92 gram (exclusief de 1,8 m lange kabel). Dankzij een drietal gewichtjes kan je maximaal 11 gram gewicht toevoegen. Er zijn twee led-strips en een verlicht logo op de muis aanwezig, al lichten ze wel alleen in het rood op.

Intern wordt een PAW-3519-sensor van PixArt gebruikt, die op maximaal 4.200 dpi in te stellen is via software. Een schakelknop achter het scrollwiel laat gebruikers snel tussen vijf dpi-presets schakelen. Op de linkerzijkant van de muis zijn twee duimknoppen te vinden. MSI stelt dat het symmetrische ontwerp de Clutch GM08 ook geschikt maakt voor linkshandigen, maar zij hebben dus geen (optimale) toegang tot de zijknoppen.
Onder de linker- en rechtermuisknoppen zitten niet nader gespecificeerde schakelaars, die een levensduur van minimaal 10 miljoen kliks hebben. 

De MSI Clutch GM08 is per direct verkrijgbaar. 

Bronnen: MSI, Guru3D


1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
MSI Clutch GM08

MSI Clutch GM08

  • 4200 dpi

€ 21,95

5 winkels
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*