Samsung slimme 4K laser projector The Premiere moet zorgen voor thuisbioscoopervaring

11 reacties

Samsung heeft tijdens de internationale liveshow 'Life Unstoppable' zijn nieuwe 4K slimme laser projector The Premiere gepresenteerd. Deze 4K laser projector moet volgens de maker garant staan voor een ultieme thuisbioscoopervaring in ieder huis. Vanaf dit najaar wordt gestart met de wereldwijde verkoop van The Premiere in de VS, Europa en Korea.

The Premiere komt beschikbaar in een LSP9T- en LSP7T-variant, ondersteunt de 4K-beeldresolutie en maakt het mogelijk een 130 inch scherm te projecteren. De LSP9T is volgens de maker 's werelds eerste hdr10+ gecertificeerde projector met drievoudige lasertechnologie en een piekhelderheid van maximaal 2.800 ansi lumen.

De projector ondersteunt de Filmmaker-modus, zodat je films moet kunnen bekijken zoals de regisseur het bedoeld heeft. Daarnaast is de slimme projector uitgerust met Samsungs Smart TV-platform, zodat je streaming video-apps van grote contentpartners binnen handbereik moet hebben. Daarnaast kun je mobiele devices verbinden met de functies Tap View en mobile mirroring. The Premiere heeft een ultrakorte projectieafstand, waardoor je de projector vlak voor de muur kunt plaatsen. Daarnaast wordt voorzien in ingebouwde woofers en Acoustic Beam surround sound.

The Premiere is vanaf dit najaar in Nederland verkrijgbaar. De LSP9T heeft een adviesprijs van € 6.499,- en de LSP7T € 3.499,-.

Bron: Samsung

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*