Alternate koopt bouwgrond naast hoofdkantoor

80 reacties

Online elektronica-retailer Alternate heeft aangekondigd bouwgrond naast zijn hoofdkantoor te hebben gekocht, met als doel om zijn distributiecentrum uit te breiden en om extra parkeerplaatsen aan te leggen.

Het bedrijf verwacht kennelijk flink te kunnen groeien de komende jaren. De kavel heeft een oppervlak van 7.000 vierkante meter, op hetzelfde industrieterrein aan de Marconiweg in Tholen. Vorig jaar besloot het zijn hoofdkantoor in Ridderkerk te verhuizen naar het Zeeuwse Tholen, omdat het distributiecentrum van Nederland en België hier ook al gesitueerd was.

Dat betekende ook dat het is gestopt met de showroom in Ridderkerk.  Alternate Nederlands managing director, Nico Bommeljé, benadrukte dat de showroom geen representatie meer was van het aanbod van de webwinkel, dat nog steeds groeide. Het uitbreiden van het distributiecentrum zal er uiteraard voor zorgen dat het productaanbod nog verder zal kunnen groeien. De extra capaciteit betekent ook dat er extra personeel wordt gezocht op verschillende vlakken. Op Alternates vacaturepagina zijn de verschillende functies te vinden.

Bron: Alternate

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*