Nextbase introduceert 622GW dashcam met Emergency SOS-functie

3 reacties

Nextbase brengt met de 622GW 4K een dashcam op de markt die beschikt over Alexa-spraakbesturing, de Emergency SOS-functie voor noodgevallen en het what3words-locatiesysteem. De fabrikant claimt dat het hier de eerste dashcam betreft die beelden opneemt met 30 fps, waarbij de Super Slow Motion-functie met 120 fps het eenvoudiger moet maken om clips in detail terug te kijken.

De ingebouwde digitale beeldstabilisator moet gebruikelijke trillingen en hobbels op de weg afvlakken, terwijl de Extreme Weather Mode je met ingebouwde algoritmen onder alle omstandigheden zo helder mogelijk beeld moet kunnen bieden. Daarnaast meldt Nextbase nieuw en verbeterd nachtzicht.  

Emergency SOS (beschikbaar in de modellen 322GW en hoger) moet dankzij de aanwezigheid van what3words verder zijn verbeterd. Het geocodesysteem moet jouw exacte locatie tot op drie meter nauwkeurig kunnen bepalen, zodat je ook zonder mobiele ontvangst of wifi je positie aan hulpdiensten kunt doorgeven.

De 622GW beschikt ook over 5 GHz wifi, terwijl de slimme parkeermodus je auto op een parkeerplaats moet beschermen. Met behulp van het G-Force-detectiesysteem begint de cam automatisch met opnemen zodra iemand tegen jouw voertuig aankomt. Voeding vanuit de auto is daarvoor niet nodig.

De Nextbase 622GW Dash Cam heeft een adviesprijs van € 299,- mee gekregen.

Bron: Nextbase

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*