SteelSeries komt met nieuwe desktop-sized QcK muismatten

12 reacties

SteelSeries brengt met de QcK en QcK Prism twee  muismatten voor volledige desktopdekking op de markt. Deze nieuwe modellen kunnen worden geleverd in de maten 3XL, 4XL en 5XL.

De QcK rgb-muismatten ter grootte van een desktop moeten maximale ruimte bieden voor muisbewegingen tijdens het spelen van games, terwijl de tweezoneverlichting je in staat moet stellen instellingen aan te passen en te verlichten. Zoals elk RGB SteelSeries product is ook de QcK Prism volledig aanpasbaar via SteelSeries Engine software.

De muismatten hebben een high thread count en glad oppervlak voor optimale nauwkeurigheid bij het volgen van muizen met zowel optische als lasersensoren. Daarnaast wordt gebruikgemaakt van een anti-slip rubberen basis om ongewenste bewegingen te elimineren.

De QcK Prism 3XL is nu verkrijgbaar voor € 109,99, terwijl de 4XL en 5XL respectievelijk € 129,99 en € 159,99 moeten kosten. De laatste twee zijn uitsluitend verkrijgbaar op SteelSeries.com.

De QcK 3XL, QcK 4XL en QcK 5XL kennen dezelfde kenmerken als de QcK Prism, maar dan zonder rgb-verlichting. De 3XL moet € 49,99 kosten, terwijl de 4XL en 5XL respectievelijk voor € 69,99 en € 99,99 verkrijgbaar zijn. Ook hierbij geldt dat de laatste twee uitsluitend verkrijgbaar zijn op SteelSeries.com.

Bron: SteelSeries

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*