Teufel lanceert Motiv Go, compacte stereoluidspreker voor in huis

0 reacties

Teufel heeft de Motiv Go geïntroduceerd, een compacte speaker voor gebruik in en rond het huis. Zo moet hij met zijn IPX5-rating ook geschikt zijn voor in de badkamer en keuken. Daarnaast is hij voorzien van een microfoon, wat handsfree bellen toelaat. Ook is er ondersteuning voor Google Assistant en Apple’s Siri.

De luidspreker meet 20 x 11 x 6 centimeter, en is voorzien van een aluminium frame. Het stereogeluid wordt geleverd door twee fullrange drivers, gecombineerd met twee passieve basmembranen. Via bluetooth kunnen er maximaal twee smartphones tegelijk worden verbonden. Hierdoor kan men afwisselend muziek afspelen. Een 3,5-millimeteraansluiting is evenals van de partij. De Duitse fabrikant claimt een batterijduur van 16 uur, mits een ‘normaal’ volume. Voor gebruik in huis is er een netadapter bijgeleverd.

 

De Motiv Go komt in Night black en Silver white. Hij is per direct verkrijgbaar op de website van Teufel voor 249,99 euro, early birds krijgen een korting van €15. Rond het eind van het jaar wordt de Motiv Go Bag verwacht, een case waarin de speaker netjes kan worden opgeborgen.

Bron: Teufel

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*