Razer komt met nieuwe Chroma RGB-accessoires voor de pc

3 reacties

Razer heeft zijn lineup Chroma rgb-accessoires van een update voorzien. De nieuwe Chroma-producten zijn compatibel met Razer Synapse 3, het instellen van kleuren alsook integratie met games en thuisapparaten verloopt via deze software. Daarnaast heeft Razer een argb-controller getoond, die de nieuwe Chroma’s moet aansturen. De nieuwe accessoires zijn per direct verkrijgbaar op Razers website. 

Razer Chroma Addressable RGB Controller

Razer wil met de nieuwe argb-controller een oplossing voorzien bij het gebruik van meerdere argb-componenten van verschillende fabrikanten in dezelfde pc. Dit gebeurt door ze onder te brengen in Razer Synapse 3 zonder dat er extra RGB-software nodig is. Hij heeft zes argb-headers, en is uitgerust met ssd-bevestigingspunten voor een eenvoudige installatie.  

Razer belooft compatibiliteit met producten van Enermax, Phanteks, SilverStone, Teamgroup, LianLi en ThermalTake. Zo krijgen al deze producten toegang tot Razer Synapse en diens functies. De controller heeft een adviesprijs van €39,99.

Razer Base Station V2 Chroma

De headset-standaard heeft een nieuw design gekregen. Dit moet hem robuuster, veelzijdiger, en minder storend te maken, aldus de fabrikant. Hij is gemaakt van aluminium, en heeft een antislipbasis met Razer Chroma rgb. De Base Station V2 Chroma heeft twee usb 3.1 type-a-poorten en een 3,5mm-combinatiepoort met een ingebouwde dac voor 7.1-surroundgeluid. De standaard is verkrijgbaar in het zwart voor 79,99 euro. De versies in Quartz-roze en Mercury-wit wisselen van eigenaar voor een extra tientje.

   

Razer Charging Pad Chroma

De Razer Charging Pad Chroma is een draadloos laadstation. Hij ondersteunt tot 10 watt vermogen om telefoons, oordopjes en dergelijke op te laden. Het laadstation heeft een rubberen oppervlak om krassen en verschuiven te voorkomen, en komt ook met rgb-verlichting. De Charging Pad Chrome heeft een prijskaartje van €69,99.

Razer Mouse Bungee V3 Chroma

De Mouse Bungee is bedoeld om de muiskabel vast te houden. Hij heeft een aluminium behuizing en een anti-slip basis. Naast de Chroma rgb-editie van 49,99 euro, bestaat er ook een variant zonder belichting. Voor de rgb-loze variant vraagt Razer €24,99.

Razer Mouse Dock Chroma

De Razer Mouse Dock Chroma is een laadstation voor de nieuwste draadloze muizen van de fabrikant. Hij is voorzien van magneten, zodat muizen snel kunnen worden bevestigd en losgemaakt. Ook heeft hij een antislipbasis voor stabiliteit. Razer Chroma RGB-verlichtingseffecten geven de oplaadstatus weer, zodat gamers kunnen zien hoe vol de batterij is. Het dock is compatibel met de Razer DeathAdder V2 Pro, Razer Naga Pro, Razer Basilisk Ultimate en Razer Viper Ultimate. Het laadstation is te koop voor 59,99 euro.

Bron: Razer

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*