Hardware Info 2021 Countdown 23 november: win een Logitech G Pro X Wireless Headset

25 reacties

De Hardware Info Countdown is terug! In de aanloop naar 2021 geven we iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag een Logitech G Pro X Wireless Headset. Het enige wat je hoeft te doen om mee te dingen, is je in te schrijven voor de Hardware Info Nieuwsbrief. Simpeler kan niet!


Net als vorig jaar geven we in de laatste dagen van het jaar, als dank aan iedereen die zijn adblocker op Hardware Info heeft uitgeschakeld, weer mooie prijzen weg. Twee maanden lang, van 2 november tot en met 31 december, maak je kans op een prijs ter waarde van minimaal 100 euro. Zo heb je dus 67 kansen om iets te winnen!

23 november: win een Logitech G Pro X Wireless Headset

Vandaag maak je kans op een Logitech G Pro X Wireless Headset.

De Logitech G PRO X Wireless Headset is ontworpen in samenwerking met professionals en ontwikkeld om te winnen. Met de BLUE VO!CE-microfoontechnologie kun je glashelder communiceren en heb je de beschikking over realtime stemfilters. Dankzij de nauwkeurige 7.1 surround sound weet je precies waar je tegenstanders zich bevinden en zul je nog vaker winnen. Dit alles met de vrijheid en mobiliteit van de draadloze LIGHTSPEED technologie en de comfort van het professioneel en gestroomlijnde design van het aluminium frame, de stalen hoofdband, en de bijzonder comfortabele oorkussens en hoofdband die zijn bekleed met zacht imitatieleer

https://www.logitechg.com/nl-nl/products/gaming-audio/pro-x-wireless-headset.html

Hoe kun je winnen?

Hoe maak je kans op deze mooie prijs? Heel simpel: schrijf je via deze speciale link in op de Hardware Info Nieuwsbrief. Meer hoef je niet te doen!

Klik hier om je in te schrijven voor de Hardware Info Nieuwsbrief en maak kans op de prijs.

Ben je al ingeschreven op de nieuwsbrief? Meld je ook dan via bovenstaande link opnieuw aan om automatisch deel te nemen aan de weggeefactie. Ook als je je opnieuw inschrijft, zul je de nieuwsbrief niet dubbel ontvangen. Let op: voor iedere Countdown 2021 actie moet je je opnieuw inschrijven via de specifieke links voor alle acties.

Deelnemen kan tot morgenochtend 9:00. Dan komt de volgende Hardware Info 2021 Countdown actie online.

Voor deze prijsvraag gelden de standaard voorwaarden voor Hardware Info acties. Die kan je hier teruglezen. We nemen uiterlijk de tweede week van januari contact op met de prijswinnaars, per e-mail.

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*