LG introduceert HBS-FN7 Tone Free draadloze oortjes met ANC en desinfecterende oplaadcase

3 reacties

In juni introduceerde LG nieuwe volledig draadloze oortjes in de Tone Free reeks, de HBS-FN6. Opmerkelijk aan dit model is dat de oplaadcase is uitgerust met ultraviolet licht, waardoor de oortjes worden gedesinfecteerd tijdens het opladen. Dit zou bacteriën en virussen doden en bijvoorbeeld oorinfecties kunnen vermijden.

Vandaag komt de fabrikant met een nieuw model dat een stap hoger wordt gepositioneerd. De LG Tone Free FN7, ofwel HBS-FN7, zijn vrij gelijkaardig aan de bestaande earbuds, maar zijn deze keer uitgerust met actieve noise cancellation (ANC). Omgevingsgeluid wordt bij het aanzetten dus gedempt voor een betere luisterervaring in luidruchtigere situaties. Voor het geluid zelf werkt LG opnieuw samen met Meridian. De UVnano oplaadcase heeft nu ook een led-indicator aan de bovenkant om de batterijduur of de status van de uv-reiniging te zien is.

De volledig draadloze LG Tone Free FN7 moeten volgens de fabrikant binnenkort verkrijgbaar zijn en hebben een adviesprijs meegekregen van 199 euro.


2 besproken producten

Vergelijk alle producten

Vergelijk   Product Prijs
LG FN6 In-Ear White

LG FN6 In-Ear White

  • In-ear
  • Draadloos

76,95 €

3 winkels
LG Tone Free FN6 Black

LG Tone Free FN6 Black

  • In-ear
  • Draadloos
  • Microfoon geïntegreerd

99,00 €

4 winkels
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*