Hardware Info 2021 Countdown 21 november: win een NZXT PC-upgrade pakket

33 reacties

De Hardware Info Countdown is terug! In de aanloop naar 2021 geven we iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag een NZXT PC-upgrade pakket. Het enige wat je hoeft te doen om mee te dingen, is je in te schrijven voor de Hardware Info Nieuwsbrief. Simpeler kan niet!


Net als vorig jaar geven we in de laatste dagen van het jaar, als dank aan iedereen die zijn adblocker op Hardware Info heeft uitgeschakeld, weer mooie prijzen weg. Ruim twee maanden lang, van 2 november tot en met 31 december, maak je kans op een prijs ter waarde van minimaal 100 euro. Zo heb je dus 67 kansen om iets te winnen!

21 november: win een NZXT PC-upgrade pakket

Vandaag maak je kans op een NZXT PC-upgrade pakket. De set bestaat uit een H510i behuizing, een Kraken X63 waterkoeler en een C750 voeding. 

NZXT H510i
De compacte Medi-Tower kast met LED en FAN control

We hebben onze populaire H-series kasten nog beter gemaakt, de nieuwe I-series NZXT kasten komen met alle features van zijn voorganger, en meer! Deze behuizing biedt de nieuwe Smart Device V2, waarmee je de led-verlichting en fans van je behuizing via de NZXT Cam-software kunt besturen. Aan de voorzijde vind je moderne i/o-mogelijkheden zoals usb 3.1 type-c, audio-aansluitingen en usb-a. Verder is de NZXT H510 voorzien van een uniek, slim ontwerk voor het kabelmanagement aan de achterzijde. Aan de voorzijde vind je de inbouwruimte voor een 280 mm radiator. Het transparante zijpaneel is met een duimschroef los te halen en ook zijn er twee slots voorzien voor het verticaal plaatsen van een videokaart, de benodigde verlengkabel is optioneel. 

NZXT Kraken X63
De nieuwe X-series Kraken waterkoelers. 

De nieuwste X-series waterkoelers van NZXT bieden betere koeling, grotere rgb-effecten en een draaibaar logo. Ook de X63 is volledig bestuurbaar zijn via NZXT’s Cam software. Hiermee kunt je verschillende rgb-modi instellen en de temperatuur van je cpu bekijken. De X63 is stiller en krachtiger dan zijn voorgangers. Hij wordt geleverd met twee Aer P140 mm fans, die voor een stille maar krachtige koeling zorgen. De RGB-ring is bij deze generatie 10 procent groter dan voorheen en het logo van NZXT kun je 30 graden draaien. De volledig nylon behuizing zorgt voor bescherming en duurzaamheid en via de Hue2-connector heb je nog meer rgb-mogelijkheden.  

NZXT C750 Voeding
NZXT’s nieuwste 750 watt voedingen. 

De nieuwe C-series voedingen van NZXT bieden veilige, betrouwbare energie en zorgen voor optimale efficiënte en stillere prestaties, de C750 geeft geruststelling en schone, betrouwbare energie aan je gaming systeem. Het modulaire ontwerp van de C-series voedingen zorgt dat je alleen de kabels gebruikt die je daadwerkelijk nodig gaat hebben, en bied een makkelijkere installatie. De C750 past in elke standaard ATX inbouwruimte en kan tot een RTX 3090 videokaart van voeding voorzien. Ook bieden de C-series voedingen een 0-RPM modes, voor stillere prestaties en 10 jaar garantie

Hoe kun je winnen?

Hoe maak je kans op deze mooie prijs? Heel simpel: schrijf je via deze speciale link in op de Hardware Info Nieuwsbrief. Meer hoef je niet te doen!

Klik hier om je in te schrijven voor de Hardware Info Nieuwsbrief en maak kans op de prijs.

Ben je al ingeschreven op de nieuwsbrief? Meld je ook dan via bovenstaande link opnieuw aan om automatisch deel te nemen aan de weggeefactie. Ook als je je opnieuw inschrijft, zul je de nieuwsbrief niet dubbel ontvangen. Let op: voor iedere Countdown 2021 actie moet je je opnieuw inschrijven via de specifieke links voor alle acties.

Deelnemen kan tot morgenochtend 9:00. Dan komt de volgende Hardware Info 2021 Countdown actie online.

Voor deze prijsvraag gelden de standaard voorwaarden voor Hardware Info acties. Die kan je hier teruglezen. We nemen uiterlijk de tweede week van januari contact op met de prijswinnaars, per e-mail.

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*