Apple kondigt nieuw persevenement aan: eerste arm-Mac in zicht?

11 reacties

Apple heeft een persbericht de wereld ingestuurd waarin het een nieuw Apple Event aankondigt. Het is slechts drie weken geleden dat de productontwerper de iPhone 12, 12 mini, 12 Pro en de Pro Max heeft aangekondigd, maar klaarblijkelijk is er genoeg te vertellen voor een nieuw moment.

Tijdens het evenement van de nieuwe iPhones en de HomePod mini heeft Apple een aantal producten niet aangekondigd, waaronder de vermeende AirPods Studio en AirTags en niet te vergeten de eerste Mac-apparaten met een door Apple zelf ontwikkelde arm-chip. Bloomberg verklaarde in oktober dat de eerste arm-MacBook in november komt, vermoedelijk is dit één van de producten die zal worden aangekondigd. Apple heeft zelf al verklaard dat de eerste arm-producten die geschikt zijn voor macOS vóór het einde van dit jaar gaan komen, en het jaareinde komt inmiddels snel dichterbij.

Het evenement staat ingepland voor 10 november, dat is volgende week dinsdag. Het begint om 10 uur 's ochtends pacific time, oftewel 7 uur in de avond voor Nederland en België.

Bron: Apple

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*