Sponsored: Met Black Friday kunnen de Xiaomi Redmi Note 9 Pro (6GB+64GB) 209 euro en de Mi 10 Lite (6GB+64GB) 269 euro kosten

0 reacties

Tijdens de Black Friday week bij Xiaomi, zal Xiaomi op haar eigen Mi.com op innovatieve wijze haar kortingen bepalen, met Slash it! Slash it! is een systeem waarmee je samen met anderen de korting op Xiaomi-producten kunt verhogen de gezamenlijke korting bepalen, op basis van het aantal likes dat ze Xiaomi geven, met een speciale integratie in het Mi.com platform. Bij dit spel geldt: hoe meer likes  je samen met andere bezoekers genereert, hoe meer korting ze krijgen. De opwarmfase van Black Friday loopt voor Mi.com van 16 tot en met 22 november. De gezamenlijk behaalde korting zal worden gegeven gedurende Mi Friday Mega Sale tussen 23 en 29 november. 

De gezamenlijk gegenereerde korting is van kracht op de geselecteerde Black Friday-toestellen. Zo zal het vlaggenschip Redmi Note 9 Pro (6GB+64GB) bij een gezamenlijk aantal van 100 behaalde likes tijdens de actie 249 euro kosten. En als er gezamenlijk 200 likes worden behaald, zal de prijs naar slechts 209 euro dalen. De Redmi Note 9 Pro (6GB+64GB)

De Redmi Note 9 Pro heeft een quadcam met 10x optische zoom, autofocus en 16MP-frontcamera. De RedMi Note 9 Pro is innovatief, solide en betrouwbaar, voor de juiste prijs. Als eerste Redmi-smartphone op instapniveau met een multifunctionele quadcamera helpt de Redmi 9 de speciale momenten in je leven vast te leggen. Of je nu een snelle foto, groepsfoto met een groothoek, close-up met verbluffende details, of prachtige portretfoto's wil maken, met de Redmi 9 ben je aan het juiste adres. Het apparaat integreert plezier en creativiteit in de fotografie-ervaring, met premium-camerafuncties zoals Kaleidoscope en Palm Shutter.

Voor de Mi 10 Lite (6GB+64GB) word je uitgedaagd om nog meer je best te doen. Als gezamenlijk 100 likes worden behaald, zal de prijs naar 349 euro dalen, en als gezamenlijk 200 likes worden behaald, betaal je er nog slechts 269 euro voor. De Xiaomi Mi 10 Lite 5G

Om de eindeloze mogelijkheden van 5G toegankelijk te maken voor elke gebruiker, onthulde Xiaomi tijdens de lancering een extra lid van de Mi 10-familie: de Mi 10 Lite 5G. De Mi 10 Lite 5G heeft het vlaggenschipscherm en beschikt over een 48-megapixel AI-quadcamera-instelling en een 6,57 inch groot Amoled TrueColor-display met geoptimaliseerde kleurnauwkeurigheid. In combinatie met ongelooflijke fotografie- en videofuncties zoals Nachtmodus 2.0, AI Dynamic Skyscaping en Vlog-modus, stelt de Mi 10 Lite 5G gebruikers in staat om perfecte statische en video-inhoud te creëren, met nauwkeurige beelden. 

De Mi 10 Lite heeft een Qualcomm® Snapdragon ™ 765G-chipset en geïntegreerde X52-modem om de 5G-verbinding mogelijk te maken. Met zijn Kyro ™ 475-chipprocessor, geweldige ram- en opslagcombinatie, LPDDR4X en UFS 2.1, zorgt de Mi 10 Lite 5G voor krachtige computerprestaties en een efficiënt besturingssysteem. De Mi 10 Lite 5G bevat een grote batterij van 4160mAh en heeft een snellaadfunctie tot 20W, evenals QC4.0- en FFC-ondersteuning.


Help nu mee om de beste Black Friday-deal op deze Xiaomi-producten te krijgen, en speel mee met Slash it! op Mi.com.

De actie loopt van 16 november tot 22 november. De gezamenlijk behaalde kortingen op basis van likes zullen op 23 november worden uitbetaald aan alle bezoekers. 

 

 

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*