Uitbreiding in de zakelijke FlexScan-familie met Eizo's eerste kromme UltraWide-monitor

10 reacties

Eizo breidt de FlexScan-familie uit met een nieuwe telg, de eerste UltraWide en gebogen monitor van de fabrikant. Het gaat om de Flexscan EV3895, met een ongebruikelijke verhouding van 24:10. De monitor is gericht op de zakelijke markt, wat zich mede uit in het degelijke uiterlijk en de ruime aansluitmogelijkheden.

Het 37,5-inch IPS-scherm met een resolutie van 3.840 x 1.600 pixels heeft een kromming van 2300R en een maximale verversingsfrequentie van 60 Hz. De monitor is gekalibreerd in het sRGB-kleurspectrum, heeft een contract van 1.000:1, een maximale lichtsterkte van 300 cd/m2 en een gtg-reactiesnelheid van 5 ms.

Het zakelijke beeldscherm is voorzien van twee hdmi-aansluitingen, een displayport-aansluiting, een gigabit ethernet-poort, viermaal usb-a aansluitingen, tweemaal usb-b poorten en een usb-c poort. De usb-c poort voorziet in power-over-usb ondersteuning tot 85 W en Displayport Alternate Mode. Dit maakt het mogelijk om meerdere apparaten tegelijkertijd aangesloten te hebben en middels Picture-by-picture op het scherm weer te geven. Met de ingebouwde kvm-switch kunnen de aangesloten apparaten afzonderlijk met hetzelfde toetsenbord en muis worden aangestuurd.

De monitor heeft een adviesprijs van € 1.813,- en is in de kleuren zwart en wit verkrijgbaar vanaf december 2020. De garantie bedraagt vijf jaar en tevens is er zes maanden zero-bright-pixel-garantie.

Bronnen: Golem, Eizo

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*