iRobot brengt zelflegende Roomba i3+ stofzuigrobot naar Nederland en België

10 reacties

Het Amerikaanse iRobot heeft haar programma met robotstofzuigers in Nederland en België uitgebreid met de i3+. Dit model valt op door de meegeleverde Clean Base, waarmee de robot na het uitvoeren van zijn taak geleegd wordt. Deze paal zorgt niet alleen voor het legen van de robot, maar is tevens het basisstation.


De i3+ wordt geleverd met een Clean Base.

Op deze plek wordt het apparaat opgeladen en wordt ook meestal gebruikt om de robot te stallen als deze niet in gebruik is. De robot keert zelf terug naar de base om zichzelf op te laden als de accu leegraakt. De i3+ is het derde model van iRobot met een Clean Base en wordt onder de luxere i7+ en S9+ gepositioneerd.

Deze modellen beschikken over uitgebreidere mogelijkheden om je huis in kaart te brengen en bijvoorbeeld verschillende kamers te definiëren. Dat betekent dat je bij die modellen kunt aangeven dat bijvoorbeeld de keuken of de woonkamer gereinigd moet worden. De Roomba i3+ reinigt in rechte lijnen en navigeert zo door de verschillende kamers in huis, zowel over harde vloeren als op tapijt.

 

De app van iRobot kan gekoppeld worden aan slimme apparaten en gebruikmaken van spraakassistenten zoals die Alexa en Google. Zo kun je hem ook instellen om aan de slag te gaan als je vertrekt.

De Roomba i3+ is vanaf nu verkrijgbaar vanaf 699 euro, zonder Clean Base is hij als i3 verkrijgbaar en kost hij 449 euro.

Bron: irobot

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*