CES: Samsung lanceert Galaxy A32 mid-range smartphone met 5G

8 reacties

Over een nieuw mid-range toestel van Samsung met 5G-ondersteuning doen al een tijdje geruchten de ronde, en nu kondigt het bedrijf ook officieel in nieuw model aan in zijn A-reeks. De Galaxy A32 5G moet volgende maand in de winkelrekken liggen en focust zich met zijn prijskaartje van €299 in het lagere middensegment.

Samsung Galaxy A32 5G

De smartphone is uitgerust met een 6,5-inch lcd paneel met een 720p-resolutie van 1600 op 720 pixels, met bovenaan een druppel-uitsparing voor de frontcamera van 13 megapixel. De soc wordt niet specifiek benoemd, maar volgens een registratie op Geekbench zou de Galaxy A32 gebruikmaken van de MediaTek Dimensity 720 die wordt geproduceerd op 7nm. De chip wordt vergezeld door vier gigabyte intern geheugen. Een vingerafdrukscanner is ingebouwd in de sluimerknop.

Samsung Galaxy A32 5G

Wat het camera-eiland achterop betreft zijn er vier verschillende sensoren te bespeuren. De hoofdsensor heeft een resolutie van 48 megapixels en krijgt ondersteuning van een 8-megapixel ultrawide camera, een 5-megapixel macro exemplaar en ook een 2-megapixel dieptesensor. De batterij heeft een capaciteit van 5,000 mAh meegekregen en biedt ondersteuning voor 15W snelladen. Samsung gaat de telefoon uitbrengen in wit, zwart, blauw en violet.

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*