Sponsored: Win een Netgear WiFi 6-netwerk voor écht intensief zakelijk gebruik

25 reacties

Een wifinetwerk vormt de basis van de moderne werkomgeving. Het netwerk daarvan wordt vaak enorm onder druk gezet. Zo willen meerdere mensen tegelijk zo snel mogelijk grote bestanden binnenhalen, heeft een ander een online meeting via Zoom, Meet of Teams en draait voor de ontspanning ook nog een gestreamd muziekje op de achtergrond. Vandaag heb je de kans om hét perfecte zakelijke netwerk te realiseren, dankzij Netgear. De set die je kunt winnen bestaat uit een gloednieuwe multigig-switch en maar liefst drie krachtige WiFi 6-access points.

Netgear MS510TM: de core-switch om van te dromen

De basis van dit superkrachtige netwerk is de gloednieuwe Netgear MS510TM, een 8 poorten tellende switch met twee extra sfp+-poorten. Vier poorten kun je benutten op 1 of 2,5 gigabit, de andere vier bieden dezelfde flexibiliteit maar kunnen 10 gigabit aan. De twee sfp-poorten laten je ook glasvezel toepassen op maximaal 10 gigabit. Dit is dus met recht een core-switch te noemen die ook zware belastingen moeiteloos aankan.

 
De Netgear MS510TXM is de ideale core-switch.


Met deze switch biedt Netgear je de mogelijkheid om ook direct de snelle verbindingsmogelijkheden van de nieuwste moederborden te gebruiken. Op zowel de nieuwste AMD- als Intel-moederborden vind je steeds vaker 2,5-gigabitaansluitingen terug. Daarnaast leggen de nieuwste generatie WiFi 6-access points de lat steeds hoger en is voor een vlotte data-aanvoer een gigabitaansluiting lang niet meer toereikend. Zeker als je een vlotte internetverbinding hebt, is een snelle core-switch essentieel. Deze krachtpatser wordt actief gekoeld en is daarom minder geschikt om te worden geplaatst in een werkruimte. Hij voelt zich het beste thuis in een rack.

Netgear WAX610: dekking voor iedereen én al je apparaten

De Netgear WAX610 is een access point dat gemaakt is voor moderne omgevingen. WiFi 6 is ontwikkeld om het draadloze spectrum beter door meerdere apparaten tegelijk te laten benutten. Daarmee profiteer je van goede prestaties van zowel iot-apparaten als pc’s die een continue, betrouwbare doorvoersnelheid nodig hebben. Dit access point levert op 5 GHz maximaal 1,2 Gigabit/s, en 600 Mbit/s voor apparaten die de 2,4GHz-band benutten.


De WAX610 combineert optimale dekking en een draadloze doorvoersnelheid tot 1,8 Gbit/s

Behalve supersnelle doorvoersnelheden biedt de WAX610 ook optimale mogelijkheden om je netwerk te beveiligen. Zo kun je gebruikmaken van versleuteling op basis van de WPA3-standaard en is het mogelijk om maar liefst acht ssid’s in te stellen om verkeer van iot en pc’s te scheiden. De veiligheid en betrouwbaarheid kun je verder optimaliseren door gebruikers op verschillende vlans te plaatsen.

Onder controle met Netgear Insight

De afgelopen maanden is duidelijk geworden hoe belangrijk netwerken zijn. Slechte wifi betekent niet kunnen werken en geen schoollessen kunnen volgen. Zowel de WAX610 als de MS510TM zijn geschikt voor Netgear Insight, waarmee je het netwerk eenvoudig kunt beheren. Ssid’s aanmaken of een vlan-aanpassen doe je in een handomdraai: via de app op je smartphone of via de cloudportal.


Netgear Insight maakt het beheer van je netwerk simpel.

Winnen en testen

Jij maakt kans om je thuisnetwerk een perfecte upgrade te geven. We geven namelijk drie krachtige wifi-sets van Netgear weg, bestaande uit:

1x Netgear Multigig MS510TXM-switch
3x Netgear WAX610
1 jaar licentie voor Netgear Insight

Je kunt de set winnen als je bereid bent om binnen twee weken na ontvangst ervan een mooie productervaring op Hardware Info te schrijven. Daarom zijn we op zoek naar mensen die over veel apparaten beschikken en die in een omgeving wonen en werken met meerdere mensen die tegelijkertijd online actief zijn, zodat de Netgear-set optimaal kan worden getest. Deelnemers mogen niet worden afgeschrikt door termen als ssid, vlan en andere technologieën die bij de Netgear-producten aan de orde komen. Om deel te nemen is het volgen van een sessie met een engineer van Netgear verplicht, zo leer je de mogelijkheden van de apparatuur optimaal kennen. 

Wil je meedingen? Vul deze vragenlijst in, en wie weet heb jij binnenkort een extreem krachtig netwerk thuis. Je kunt aan deze actie meedoen van 14 januari 2021 tot 18 januari 2021 08:00 uur.

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*