Foto's tonen vermeende Huawei P50 met fors Leica-camerasysteem

10 reacties

Dat Huawei door het verliezen van zijn toegang tot Google's mobiele services wat uit het spotlight is geraakt wat smartphones betreft, betekent nog niet dat de Chinezen stoppen met de ontwikkeling van nieuwe modellen. Rond het begin van het voorjaar wordt de volgende telefoon in Huawei's P-serie verwacht, de P50. Nadat er enkele weken terug al een eerste render van het toestel verscheen zijn er nu ook foto's online verschenen waarop de telefoon te zien zou zijn.

Zowel de voor- als de achterkant van de telefoon is op het beeldmateriaal te zien. Hoewel er van de foto van de voorzijde niet heel veel te maken valt — we zien vooral een hoop zwart — lijkt het er wel op dat de frontcamera in de linkerbovenhoek van het scherm zit. Eerdere renders en geruchten meenden dat deze in het midden zou zitten. 
De sterk afgeronde zijkanten (het zogenaamde Waterfall Display) lijken ook van de partij, voor zover dat op deze foto te beoordelen is.

Aan de achterkant zien we een langgerekte cameramodule, die vier lenzen lijkt te huisvesten. Onderaan is nog altijd een Leica-merkje aanwezig. De donkerdere strip binnen de camerabehuizing lijkt naast een (drie-) dubbele led-flitser nog meerdere andere elementen te bevatten.

De authenticiteit van de foto's is nog wel maar de vraag. Waar je normaliter een Huawei-logo zou verwachten staat op dit apparaat 'Geesins', en na de cameraspecificaties staat de tekst 'let it go'. Mogelijk zijn dit elementen die Huawei gebruikt om zijn verschillende prototypes te onderscheiden — of zijn het bewijsstukken van iemand die iets té veel pret heeft gehad in Photoshop.

Bronnen: SlashLeaks, LetsGoDigital (teaserafbeelding)

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*