Antec breidt Flux-lijn verder uit middels DF700 met golvend mesh-voorpaneel

4 reacties

In de zomer van 2020 introduceerde Antec zijn eerste behuizing met het zogenaamde Flux-platform, de DF600. Het idee van die case was dat extra openingen op het rechterzijpaneel en een ventilator bovenop de voedingstunnel ervoor moesten zorgen dat de videokaart extra koele lucht kreeg aangevoerd. Sindsdien heeft het bedrijf meerdere cases die gebruik maken van hetzelfde binnenwerk uitgebracht, te weten de P10 Flux en de DP502

Antec heeft blijkbaar succes gehad met het concept, want vandaag toont het bedrijf de vierde Flux-behuizing: de DF700. Aangezien met hetzelfde frame is gemaakt als de voorgaande Flux-cases gaat het wederom om een midtower-model. Bij de DF700 heeft Antec echter gekozen voor een groot voorpaneel van mesh, wat de luchttoevoer via de drie argb-ventilatoren daarachter ten goede moet komen.

Binnenin is de case aardig kaal te noemen, met de uitzondering van de 'omgekeerde' ventilator bovenop de voedingstunnel. Achterin zit nog een (normale) fan van 120 mm, wat het totaal aan meegeleverde ventilatoren op vijf stuks brengt. 
Achter het moederbordpaneel zit een controller die met zes argb-ventilatoren om kan gaan.

Mocht je de koelopstelling willen veranderen, dan kan je voorin en bovenin maximaal drie fans van 140 mm plaatsen, plus een tweede model van 120 mm op de voedingstunnel. Alternatief passen er twee radiatoren van 360 mm in de case, al moet je hierbij opletten dat de dikte niet voorbij de 55 mm gaat bij de koeler voorin.

Voor luchtkoeling is ook genoeg plek, met ondersteuning voor cpu-koelers van maximaal 175 mm hoog en videokaarten tot en met 405 millimeter lang. Atx-voedingen tot en met 205 mm diep passen in de DF700.
Er zijn drie plekken voor 3,5-inch harde schijven, waarvan er twee ook gebruikt kunnen worden voor kleinere 2,5-inch stations. Daarnaast zijn er nog drie montagepunten voor alleen 2,5-inch modellen.

De i/o vind je rechts aan de bovenkant van de behuizing. Deze bestaat uit tweemaal usb 3.0 (type-a), twee audiopoorten, een led-bedieningsknop en de powerknop. In totaal meet de Antec DF700 467 x 220 x 486 millimeter (diepte x breedte x hoogte).

Over de prijsstelling en de beschikbaarheid van de DF700 Flux heeft Antec tot op heden nog geen informatie verstrekt.

Bronnen: Antec, Guru3D

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*