59 gram lichte Pulsefire Haste-muis van HyperX is nu beschikbaar

5 reacties

Kingston-submerk HyperX heeft zijn assortiment aan muizen uitgebreid met de Pulsefire Haste. Dit model maakt gebruik van een deels open behuizing, waardoor het gewicht uitkomt op slechts 59 gram (exclusief de kabel). Hiermee is de muis één van de lichtste op de markt. 

De Pulsefire Haste is er alleen in het zwart, maar heeft dankzij de rgb-verlichting in het muiswiel nog wel een instelbaar kleuraccentje. HyperX heeft zes knoppen op de muis aangebracht. Onder de linker- en rechtermuisknop zitten Gold Micro-schakelaars van TTC, die een stofbestendige coating hebben en zestig miljoen kliks lang meegaan. 
Overigens is de muis niet alleen compatibel met pc's, maar moet hij ook werken met de PlayStation 4 en Xbox One. De nieuwe generatie consoles wordt vermoedelijk ook ondersteund, maar hier geeft de productpagina geen uitsluitsel over.

Een PixArt PAW335-sensor verzorgt de tracking, met een resolutie van maximaal 16.000 dpi. De maximale snelheid bedraagt 450 inches per seconde; de acceleratie 40 G. Er is geheugen aan boord, maar wel voor slechts één profiel. Instellingen hiervoor kan je regelen via de 'Ngenuity'-software van het bedrijf.

De muis is 124,2 x 66,8 x 38,2 millimeter groot en weegt 80 gram wanneer je de 1,8 meter lange kabel meerekent. Voetjes van ptfe zorgen ervoor dat hij soepel over oppervlakken glijdt. Een extra setje hiervan is meegeleverd, evenals extra ruwe tape die je kan aanbrengen voor een betere grip.

HyperX's Pulsefire Haste is reeds te krijgen bij verschillende webshops. De prijs bedraagt circa 60 euro.

Bron: HyperX


1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
Kingston Pulsefire Haste RGB Black

Kingston Pulsefire Haste RGB Black

  • 16000 dpi

59,95 €

3 winkels
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*