ASUS ROG Phone 5 in het wild gespot, tevens bezel-loze render getoond

12 reacties

Weibo-gebruiker Whylab heeft een foto geplaatst van wat de opvolger van de Asus ROG 3 smartphone lijkt te zijn. Ook Asus heeft een teaser vrijgegeven die doet voorkomen dat de telefoon een vrijwel randloos ontwerp meekrijgt.

De teaser betreft duidelijk een render, slechts het contour van de telefoon is zichtbaar. Gecombineerd met het feit dat Asus niet bekend staat om het ontwerpen van randloze smartphones neigen we ernaar dat het definitieve design wellicht minder randloos zal zijn.

De foto van Whylab is een stuk concreter en toont ons de achterzijde van de smartphone, met daarop zijn drie camera's. Tevens is het getal "05" zichtbaar wat doet vermoeden dat modelnummer 4 eenvoudigweg wordt overgeslagen. Het getal 4 wordt in China met de dood geassocieerd en daardoor als ongeluksgetal gezien.

Naar verwachting zal de smartphone worden aangedreven door een Snapdragon 888, het huidige topmodel van Qualcomm. De accu zou een ruime capaciteit van 6000 mAh meekrijgen, wat erg wenselijk kan zijn in combinatie met het 144 Hz scherm.

De telefoon zou niet lang meer op zich laten wachten en nog het eerste kwartaal van 2021 zijn debuut maken. Niet in Nederland, maar wel in België. Dit heeft te maken met een patent van Philips.

Bronnen: Gizchina, Weibo (Asus), Weibo (WHYLAB)

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*