Deze monitors, muizen en games ondersteunen Nvidia Reflex voor lagere latency

26 reacties

Nvidia heeft tijdens de Consumer Electronics Show een nieuwe functie onthuld genaamd Nvidia Reflex. Daarmee kan de end-to-end latency worden verminderd. De chipontwerper heeft inmiddels een lijst gepubliceerd met de monitoren, muizen en games die het ondersteunen.

Voor zowel de muis als de monitor en games zijn er aanpassingen nodig om het te ondersteunen. Toch zorgt het ervoor dat je geen dure meetinstrumenten hoeft aan te schaffen, zoals een hogesnelheidscamera en een gemodificeerde muis. In GeForce Experience is de nieuwe Performance View-sectie te gebruiken om de functionaliteit aan te zetten.

Nvidia verklaart op zijn site dat er momenteel twaalf games zijn die minimaal twee van de vijf functies ondersteunen, van twee van de genoemde spellen wordt nog bepaald of er ondersteuning komt. Alleen Fortnite, Mordhau en Warface ondersteunen ze alle vijf op het moment.

Er zijn elf muizen die de functie ondersteunen, waaronder een aantal draadloze producten. Van sommige modellen is het echter nog niet bekend vanaf welke firmwareversies het zal werken, de tabel zal dus gaandeweg worden geüpdatet.

Negen monitoren zijn er op het moment van schrijven op aangepast. Er lijken fysieke aanpassingen nodig te zijn, zo moet je aan de hand van het keuzemenu van je monitor het deel van je display selecteren dat je wilt meten. Voor nu blijft het bij monitoren met relatief lage resoluties; het model met de hoogste resolutie heeft 3440 bij 1440 pixels, en vijf van de negen modellen hebben een full hd-resolutie.

Bron: Nvidia

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*