Thuiswerktafel: eettafel en werkplek in een

33 reacties

Nu steeds meer mensen vanuit thuis hun werk moeten doen en het er op lijkt dat dat nog wel even zo gaat blijven, duiken er uiteraard steeds vaker initiatieven op die daar op inspelen. Ook de makers van Thuiswerktafel proberen in te spelen op voornoemde trend en melden te gaan voorzien in een eettafel waaraan je kunt werken, recreëren en eten, zonder steeds alles op te moeten ruimen.

De gepatenteerde Thuiswerktafel moet een eettafel combineren met een ruimtebesparende werkplek, voor wie gewoon in de eigen woonkamer wenst te werken, zonder een beeldscherm of laptop op tafel. Wanneer je de tafel open klapt, duikt de werkplek op en wanneer je klaar bent met werken, bewandel je de omgekeerde weg.

Hoewel de makers stellen dat de tafel een ergonomische oplossing biedt, durven wij daar gezien de vrij statische indruk die de oplossing geeft wel onze vraagtekens bij te plaatsen. De maker meldt echter de Thuiswerktafel met verschillende in hoogte verstelbare onderstellen aan te zullen bieden. Op dit moment wordt een website ontwikkeld voor dit concept, die 25 januari gereed moet zijn. Tegelijk met de lancering van de site komt er meer informatie over de prijs beschikbaar.

Bronnen: Thuiswerktafel, Linkedin

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*