Thermaltake komt met ToughDesk 500L RGB Battlestation Gaming Desk

18 reacties

We tafelen nog even door, zij het van een andere orde dan de Thuiswerktafel. Thermaltake presenteert met de ToughDesk 500L RGB Battlestation Gaming Desk een gaming bureau dat is voorzien van uitgebreide functies zoals elektrische hoogteregeling, een antibotsingsveiligheidssensor, ruimte voor kabelbeheer en een rgb-muismat die het hele oppervlak van de tafel bestrijkt. Laatstgenoemde moet garant staan voor 16,8 miljoen rgb-kleurcombinaties, waarbij de helderheid, snelheid en richting van de lichteffecten aanpasbaar zijn via de iTAKE-software. De desk is ontworpen voor zowel multi-monitor game-opstellingen als kantoorgebruik.

Met behulp van elektrische hoogteverstellingsknoppen op het smart panel kun je de hoogte instellen tussen 70 en 110 cm, in zowel zittende als staande positie. Het bureau is in staat om vier hoogteniveaus te onthouden, waarbij je de geheugentoetsen op het smart panel kunt gebruiken om de deskhoogte aan te passen naar jouw geschikte positie. Een antibotsingsveiligheidssensor is ingebouwd om automatisch te detecteren wanneer het bureau obstakels tegenkomt.

De verlengde zijtafel moet ruimte bieden aan een volledige torenbehuizing en andere componenten, zodat de werkruimte op de hoofdtafel vrij blijft. De afmetingen van het hoofdbureau zijn 160 x 80 cm (lxb), terwijl het bijzetbureau 80 x 60 cm meet. Het bureau biedt een maximale belastbaarheid van 150 kg, terwijl de lengte van de kabelopbergplaats ervoor moet zorgen dat je eenvoudig en overzichtelijk bekabeling aan het oog moet kunnen onttrekken.

De ToughDesk 500L RGB Battlestation Gaming Desk is verkrijgbaar met een garantie van twee jaar (desktop, motor, frame, controller). De adviesprijs is vooralsnog onbekend.

Bron: Thermaltake

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*