PowerColor RX 6900 XT en 6800 XT Liquid Devil zijn geschikt voor custom waterkoeling

7 reacties

Verschillende fabrikanten hebben al watergekoelde Radeon RX 6900 XT's geïntroduceerd, waaronder de Asus ROG Strix LC-variant en de Toxic-all-in-one van Sapphire. PowerColor heeft doorgaans de Liquid Devil-serie, maar we hebben nog geen watergekoelde Navi 21-producten van de fabrikant gezien. Videocardz heeft afbeeldingen te pakken gekregen van Liquid Devil-modellen met een custom waterblok.

Videocardz schrijft dat er zowel een RX 6900 XT als een 6800 XT met een custom waterblok zal verschijnen. Het koellichaam is wederom in samenwerking met EK Waterblocks ontworpen. Het is gebaseerd op de Quantum Vector RX 6800/6900-ontwerpen die EK momenteel verkoopt. Het blok voor de PowerColor-versies lijkt echter wat breder te zijn, zodat de printplaat van de Liquid Devil-sku's volledig onder het blok past. Het pcb zou gelijk zijn aan dat van de Red Devil. Uiteraard gaat het om een voorgeïnstalleerd waterbklok voor een custom loop.

PowerColor werkt ook weer samen met EKWB voor de oplosbare kleurstof voor het gedestilleerd water van je loop. Over kloksnelheden en prijzen is nog geen informatie, daar moeten we volgende week meer over horen.

Bron: Videocardz

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*