‘Samsung gaat ook de Galaxy Z Fold 3 voorzien van S-Pen’

3 reacties

Tijdens de CES-beurs heeft Samsung het gerucht bevestigd dat de Galaxy S21 Ultra bediend kan worden met de S-Pen. Het is de eerste keer dat een smartphone van de Galaxy S-lijn compatibel is met de stylus. Verder werd in de wandelgangen beweerd dat naast de S21 Ultra ook de Galaxy Z Fold 3 zou kunnen gebruikmaken van de S-Pen. 


De Galaxy Z Fold 2 is momenteel te verkrijgen vanaf 1.350 euro.

Het Koreaanse ET News beweert dat Samsungs nieuwe vouwbare smartphone inderdaad compatibel gaat zijn met de stylus. De fabrikant zou enorm veel moeite gehad hebben om een flexibel scherm te maken dat tegelijkertijd overweg kan met een pen. Het deel van het scherm dat de bewegingen van de stylus registreert moet namelijk vouwbaar zijn. Daarnaast moet het paneel niet alleen krasbestendig zijn, maar ook bestand zijn tegen de druk die door de pen wordt uitgeoefend.

Indien dit gerucht blijkt te kloppen, zou Samsung de eerste smartphone op de markt brengen die soortgelijke functionaliteit biedt. Volgens ET News zal de opvolger van de Galaxy Z Fold 2 in het derde kwartaal van dit jaar beschikbaar zijn. Het is niet duidelijk of de S-Pen bij het toestel zal worden meegeleverd.

Bron: ET News

« Vorig bericht Volgend bericht »
0