Arctic introduceert goedkope AM4-koelers

6 reacties

Arctic heeft een nieuwe koeler aan het assortiment toegevoegd. De Arctic Alpine 23. De koeler moet een aantrekkelijke prijs combineren met compact formaat en solide prestaties. De Alpine 23 is de opvolger van de succesvolle Arctic AM4 en net als het eerdere model, bedoeld voor de AM4-socket.

Arctic Alpine 23
De Arctic Alpine 23

Om deze koeler te plaatsen kun je  de standaard bevestiging van een AM4-socket gebruiken en de metalen clips moeten voor een zekere bevestiging zorgen. De koeler is voorzien van MX-2 koelingpasta. Dus je kunt hem zonder gedoe direct op een processor plaatsen. Volgens Arctic zorgt de ronde vorm en PWM-gestuurde fan voor een stille, maar effectieve werking.

Arctic Alpine 23 CO
De Arctic Alpine 23 CO

De Alpine 23 is ook beschikbaar als Alpine 23 CO. CO staat voor continuos operation en is bedoeld voor systemen die 24 uur per dag, 7 dagen per week worden gebruikt. Deze versie is voorzien van een fan met kogellagers en dus geschikter voor continu bedrijf. De standaard versie is voorzien van een eenvoudigere sleeve baring fan.

De Alpine 23 is vanaf 14 euro verkrijgbaar, de Alpine 23 CO vind je voor minimaal 13, 25 euro in de Prijsvergelijker te vinden.

Arctic Alpine 23

 

Bron: TechPowerUp


2 besproken producten

Vergelijk alle producten

Vergelijk   Product Prijs
Arctic Alpine 23

Arctic Alpine 23

  • Socket AM4
Niet verkrijgbaar
Arctic Alpine 23 CO

Arctic Alpine 23 CO

  • Socket AM4

16,95 €

1 winkel
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*