Intel: Rocket Lake-S lanceert op 30 maart

4 reacties

Hardwareluxx heeft een statement ontvangen van Intel via Twitter, waarin de fabrikant erkent dat de nog niet officieel uitgebrachte Core i7-11700K te verkrijgen is bij Mindfactory. De verwoording van het bericht suggereert dat de Duitse webwinkel geen embargo heeft gebroken. Mogelijk is er een fout gemaakt door een andere schakel in de distributieketen.

Daarnaast heeft de chipontwikkelaar de releasedatum van Rocket Lake-S bekendgemaakt: vanaf 30 maart (15 uur Nederlandse tijd) moet de elfde generatie desktopprocessors in de (digitale) schappen liggen. Dit ontkracht het eerdere bericht van HKEPC, waarin werd beweerd dat de eerste modellen al op 15 maart zouden beschikbaar zijn. Naar verwachting gaat Intel zijn nieuwste generatie Core-cpu’s binnen een tweetal weken officieel uit de doeken doen.

Verder heeft Wccftech enkele dagen geleden gedetailleerde specificaties ontvangen van de octacore-Rocket Lake-chips. Het gaat dus enkel om de Core i7- en i9-sku’s. De B0-stepping wijst er op dat de specificaties nog niet helemaal vast staan, al verwacht men dat Intel geen significante wijzingen meer zal maken. 

Bronnen: Twitter, Wccftech

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*