15-inch uitvoering MacBook Air lijkt onderweg

6 reacties

Eerder dit jaar hebben we je gemeld dat Apple zou werken aan een verbeterde Macbook Air, met mogelijk ook een 15-inch versie in het achterhoofd. Bloombergs Mark Gurman beweert inmiddels dat het laatste werkelijkheid lijkt te worden en dat begonnen is met de ontwikkeling van een grotere 15-inch Air, al kan het nog wel een poosje duren voor deze verschijnt.

Het bedrijf overweegt een grotere versie van de MacBook Air te bouwen met 15-inch scherm, maar gaat hier niet mee verder voor de volgende generatie...

De huidige MacBook Air heeft een 13,3-inch scherm en er is nog nooit een model geweest dat groter is dan dit, dus een 15-inch grote broer zou een belangrijke toevoeging aan de Mac line-up betekenen. De grotere schermformaten zijn traditioneel voorbehouden aan de krachtigere, high-end MacBook Pro's, terwijl de beperkt is gebleven tot maximaal 13,3-inch.  

Het feit dat Apple de M1 MacBook Airs eind 2020 heeft gelanceerd, maakt het aannemelijk dat een vernieuwde versie hooguit eind dit jaar of zelfs begin 2022 verwacht mag worden.

Bronnen: Ubergizmo, Macrumors

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*