Samsung toont Odyssey G9-gamingmonitor met MiniLED

6 reacties

Samsung heeft vandaag zijn Unbox and Discover-evenement gehouden. Naast enkele nieuwe televisies kwam ook een nieuwe Odyssey G9-gamingmonitor aan bod. Hij wordt uitgerust met een quantum miniled-backlight, en moet in de loop van dit jaar beschikbaar zijn.


De Odyssey G9 van 2020

Op het vlak van specificaties heeft de fabrikant weinig informatie onthuld. Net zoals het huidige topmodel zal de 2021-editie 49 inch meten, met een aspect ratio van 32:9. Ook heeft de nieuwe variant een 1000R-kromming, gecombineerd met een 240Hz-refreshrate en een responstijd van 1ms. Verder zal het scherm beschikken over allerlei gamingfuncties, Samsung heeft echter geen extra informatie onthuld.

Tenslotte komen er meer monitoren voor prijsbewuste kopers. De nieuwe Odyssey G7-,G5- en G3-monitoren gebruiken een plat scherm. Tot dusver waren de G7-, en G5-modellen enkel beschikbaar mét kromming (1000R).  Samsung heeft niet vermeld wanneer deze schermen op de markt komen. Hoeveel de nieuwe Odyssey-monitoren zullen kosten is eveneens niet bekend.

Bron: Samsung (YouTube)

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*