Pro-variant iPad mini verwacht in de tweede helft van dit jaar

1 reactie

Volgens een bericht op het Zuid-Koreaanse Naver Blog is Apple van plan om een Pro-versie van zijn iPad mini op de markt te brengen. Omdat het bedrijf naar verwachting nog deze maand de iPad mini 6 en nieuwe iPad Pro-modellen zal aankondigen, wordt echter verondersteld dat de mini Pro pas in de tweede helft van 2021 zal verschijnen.

Naver Blog weet verder te melden dat het apparaat al voorbij de o&o- en productplanningfase is, wat betekent dat het de eerste hindernissen op weg naar de markt al heeft genomen. Naar verluidt bevindt het product zich momenteel in de p2-ontwerpfase, maar zal Apple binnenkort beginnen met de ontwerpvalidatietests (dvt). Vervolgens wordt het device onderworpen aan productievalidatietests (pvt) voordat het in massaproductie wordt genomen.

iPad mini 6 render afkomstig van xleaks7 & Pigtou

Vermoedelijk zal de iPad mini Pro gaan lijken op de iPad mini 6, die volgens geruchten voorzien zal zijn van een 9,15-inch display. Daarentegen over zou de Pro uitgerust zijn met een 8,7-inch display heeft, wat opmerkelijk is. Normaal gesproken hebben Apples Pro-tablets namelijk grotere displays dan de reguliere modellen. Evengoed had de iPhone 11 Pro dan weer een 0,3-inch kleiner scherm dan de iPhone 11, dus is een soortgelijk verschil tussen de iPad mini Pro en mini 6 niet geheel ondenkbaar.

Bron: Notebookcheck

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*