Amerikaanse prijzen van randloze QLED-tv van Samsung

11 reacties

De QN900A is een van de nieuwe QLED-modellen van Samsung. Dit nieuwe toestel biedt een vrijwel randloos ontwerp en volgt daarmee de stijltrend die al jaren bij smartphones aanwezig is.

Ook met dit model zet de grootste televisiefabrikant ter wereld in op 8K-resolutie. Het scherm is een Neo QLED-exemplaar dat naast een groot detail dankzij de hoge resolutie ook een goede kleurweergave en helderheid moet bieden.


De QN900A is vrijwel randloos.

Een van de andere voordelen van dit nieuwe model is de nog betere local dimming: Quantum Matrix Pro. Hiermee wil het merk het lekken van de achtergrondverlichting zoveel mogelijk voorkomen. Gamers kunnen bij het nieuwe model gebruikmaken van 120Hz, al wordt hier wel de resolutie teruggebracht naar 4K.

De Samsung QN900A komt in drie formaten op de markt: 65, 75 en 85 inch. De goedkoopste gaat 5000 USD kosten, de grootste 9000. De variant met 75 inch groot paneel gaat 7000 USD kosten. Europese prijzen zijn er nog niet, maar de Amerikaanse geven al wel een goed beeld van wat je kunt verwachten.

Wil je meer weten over de nieuwe televisies van Samsung voor dit jaar: lees dan dit uitgebreide artikel.

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*