MSI komt met twee custom 6700 XT-kaarten

12 reacties

Na maanden met geruchten heeft AMD vandaag het doek van de Radeon 6700 XT gehaald. MSI heeft dat moment aangegrepen om twee varianten aan te kondigen. Een model wordt onderdeel van de Gaming Series en de andere wordt toegevoegd aan de Mech-reeks.  Beide kaarten kunnen worden gebruikt met MSI’s Afterburner overkloksoftware

Gaming Series

Bij het Gaming-model vind je het TWIN FROZR 8 koelerdesign terug. Deze generatie is uitgerust met de nieuwe TORX FAN 4.0. Deze koelers bieden een optimaal design om zoveel mogelijk lucht naar het koelsysteem te sturen. Volgens MSI is de koeling zo ontworpen om een zo optimaal mogelijk de hitte weg te werken, hierdoor wordt de temperatuur lager en blijven de hoge prestaties van de GPU behouden. De kaart is voorzien van MSI’s Mystic Light RGB-verlichting die je kunt beheren via het vernieuwde MSI Dragon Center.

Mech Series

De Mech RX 6700XT beschikt over de TORX FAN 3.0. Dit model is wat lager gepositioneerd als de Gaming Series en beschikt niet over RGB-verlichting. Wel is de kaart voorzien van een stevige achterplaat, hiermee wil de fabrikant de degelijkheid en betrouwbaarheid van deze kaart benadrukken.

Prijzen zijn ons op het moment van schrijven nog niet bekend.

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*