Gerucht: LG pauzeert ontwikkeling van alle smartphones

2 reacties

Het Zuid-Koreaanse IT Chosun schrijft op basis van eigen (anonieme) bronnen dat LG de ontwikkeling van alle aankomende smartphones bevriest. Onder andere de ontwikkeling van de oprolbare 'LG Rollabel' zou voorlopig stilgezet worden. Het nieuws komt nadat LG eind vorige maand nog beweerde dat de Rollable alsnog zou uitkomen.

De oprolbare smartphone van LG moest ergens in de eerste helft van dit jaar uitkomen, zo schreven we eerder. De Rollable blijkt nu zelfs al in een gevorderd stadium van de ontwikkeling zitten. Er zouden al prototypes gemaakt zijn en de lancering stond voor deze maand gepland.

Ook de nog niet aangekondigde opvolger van de LG V60 ThinQ gaat volgens bronnen voorlopig in de koelkast. Volgens Hartware.net gaat het hier om het volgende vlaggenschip met codenaam 'Rainbow', de vermoedelijke LG V70. Ook die smartphone werd begin dit jaar verwacht. 

De ontwikkeling van beide toestellen (en eventuele nog niet gelekte smartphones) is naar alle waarschijnlijkheid stopgezet vanwege de betwiste status van LG's smartphonetak. Het Zuid-Koreaanse bedrijf zou overwegen om de smartphonedivisie te verkopen. Er zijn zelfs al kopers op het oog, al heeft LG zelf nooit officieel dergelijke plannen bevestigd.

Bronnen: Hartware, IT Chosun

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*