LED Strip en geluidsdempende panelen: nieuw bij Elgato

12 reacties

Elgato heeft vandaag twee nieuwe producten gepresenteerd. Het is bedoeld voor wie zijn studio, mancave of een andere ruimte een bijzonder tintje wil geven. De Elgato Light Strip biedt RGBWW LED’s die tot 16 miljoen kleuren kunnen weergeven en nieuwe geluidsdempende panelen: de Elgato Wave.

De nieuwe Elgato Wave panels zijn gemaakt van tweelaagsschuim en zijn bedoeld om niet alleen je ruimte ambiance te geven, maar voorkomen ook echo en andere ongewenste geluidseffecten. Volgens Elgato zijn ze eenvoudig te monteren en door de zeshoekige vorm kun je ze ook makkelijk combineren. Je plakt ze e met de al aanwezige Tesa-plakstrips aan de muur. Ook kun je zo vrij makkelijk verplaatsen of verhuizen. 

De twee meter lange strip bevat in totaal 108 LED’s en bieden een speciale warme en koude witgekleurde LED’s. Hierdoor beschik je over een zeer brede kleurrange. De strip biedt tot 2000 lumen en een kleurtemperatuur van 3500 tot 6500K. Ook kun je de bediening van de strip integreren in de Elgato Streamdeck. Zo kun je de strip met een druk op de knop activeren. Ook kun je ze activeren via een app voor Mac, Windows, iPhone of Android. 

De Light Strip is verkrijgbaar voor 59,99 euro. De Starter Set met Wave panels kost 119,99 euro.

Bronnen: Elgato Wave Panels, Elgato Light Strip

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*