Razer Anzu moet oogbescherming combineren met open-ear audio

3 reacties

Razer introduceert met de Anzu zijn eerste slimme bril. De bril wordt geleverd met lenzen die blauw licht voor 35% moeten filteren en zonnebrilglazen die voor 99% bescherming moeten bieden tegen UVA/UVB-licht. Daarnaast wordt voorzien in aanraakbediening en laat open-ear audio de bril fungeren als speaker, terwijl het lichte gewicht van minder dan 48 gram en het ergonomische ontwerp volgens de maker moeten zorgen voor een comfortabele pasvorm voor langdurig gebruik.

De aangepaste bluetooth 5.1-verbinding moet een latency van 60 ms bieden en zorgen voor vloeiend, storingsvrij geluid. Een discrete omnidirectionele microfoon en luidsprekers die in het Anzu-frame zijn ingebouwd moeten zorgen voor handsfree communicatie, terwijl de bril op één lading een batterijduur heeft van ruim vijf uur. Wanneer de bril is opgevouwen en niet in gebruik is, wordt er energie bespaard door hem uit te schakelen en moet hij bijna twee weken in stand-by-modus kunnen blijven.

Via de touch-interface aan de zijkant van het Anzu-frame moet je kunnen schakelen tussen nummers, media afspelen of pauzeren, vergaderingen beheren en de spraakassistent van je smartphone activeren. Daarnaast zijn er Android- en iOS-apps beschikbaar waarmee de eq-instellingen kunnen worden aangepast (standaard, verbeterde helderheid of treble boost), de latency worden ingesteld, de batterijstatus worden bekeken en de firmware worden bijgewerkt.

De Razer Anzu is verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen en heeft een waterbestendig IPX4-ontwerp om spatwaterdicht te zijn. Naast de twee sets met lenzen wordt de bril geleverd met een usb-a-oplaadkabel, een schoonmaakdoekje en een doosje om de bril en lenzen in op te bergen.

Adviesprijzen:

  • Razer Anzu € 209,99
  • Vervangende zonnebrilglazen € 34,99

Bron: Razer

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*