OnePlus lanceert zijn eerste wearable, de OnePlus Watch

2 reacties

Naast de OnePlus 9-serie lanceert het merk vandaag ook officieel de OnePlus Watch voor €159,-. Het is de eerste OnePlus-wearable voor Europese klanten. De Watch heeft een traditioneel rond design, IP68 waterdichtheidsrating en een relatief grote batterij. 


Foto via OnePlus

De OnePlus Watch lijkt grotendeels op een 'normaal' horloge. Dat in tegenstelling tot de fitness-georiënteerde wearable Band (alleen in India verkrijgbaar). De kast is 46 millimeter groot, is gemaakt van roestvrijstaal en komt in de kleuren Midnight Black en Moonlight Silver. OnePlus lanceert ook een Cobalt Limited Edition, waar een cobalt-legering voor is gebruikt. 

Het oled-display, bedekt met sapphire glas, bedraagt 1.39-inch en telt 326 pixels per inch. Standaard is het slimme horloge uitgerust met een synthetisch-rubberen bandje. Afnemers van de Limited Edition-variant krijgen naast dat bandje ook een traditioneel lederen bandje. Wat betreft specificaties geeft OnePlus de Watch 1 GB ram en 4 GB interne opslag mee.

Dat alles wordt aangedreven door een 402 mAh-batterij die binnen 53 minuten volledig is opgeladen. OnePlus belooft de zuinige gebruiker grofweg twee weken batterijduur, terwijl de actievere gebruiker zijn horloge iedere week zal moeten opladen. 


Foto via OnePlus

Verder levert OnePlus ook alle gebruikelijke smartwatch-features, waaronder wifi-ondersteuning, Bluetooth en GPS. Er is geen cellulaire optie beschikbaar. Met de vermelde IP68 waterbestendigheidsrating moet het horloge daarnaast in elk geval een half uur anderhalve meter onder water kunnen blijven. De OnePlus Watch houdt volgens de fabrikant je slaapritme in de gaten, meet stress en heeft een sensor voor het meten van je bloedsaturatie en hartslag.

Vanaf 26 april ligt de OnePlus Watch in de (virtuele) winkel voor €159,-.

Bron: OnePlus

« Vorig bericht Volgend bericht »
0