LG blijft werken aan Android 12-update voor recente toestellen

3 reacties

LG heeft eerder vandaag laten weten van de smartphonemarkt af te stappen. Het bedrijf zegt voorlopig nog wel ondersteuning te leveren op recente toestellen. 

LG werkt nog steeds aan de Android 12 update, maar houdt wel een slag om de arm dat het de ondersteuning laat afhangen van Google’s eigen distributieschema en hoe goed de update presteert op individuele apparaten. 

Het bedrijf heeft ook aangegeven dat het zijn best blijft doen onderdelen te blijven leveren en aan garantieverplichtingen te voldoen. De mogelijkheid smartphones te repareren of er vervangende onderdelen voor te leveren hangt af van de huidige voorraad en kan, naarmate de tijd verstrijkt, lastiger worden. 

Het Koreaanse bedrijf zegt verder dat de ondersteuning voor verschillende apps ook stopgezet gaat worden. Gebruikers die LG Q memo gebruiken worden aangeraden de notities naar andere diensten over te hevelen. Voor LG Health is echter nog geen mogelijkheid om data te exporteren. Het is nog niet duidelijk op welke manier LG gebruikers tegemoet gaat komen. De fabrikant heeft wel aangegeven gebruikers tijdig te waarschuwen als de app uit de lucht wordt gehaald.

Bron: LG

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*