Sonos lijkt op Instagram te bevestigen dat nieuwe Ikea Symfonisk speaker onderweg is

1 reactie

Pocket-lint weet te melden dat Sonos en Ikea werken aan een nieuw Symfonisk-apparaat. En hoewel geen van beide bedrijven heeft bevestigd om wat voor apparaat het gaat, hebben ze al wel een nieuw product geteased via hun social media kanalen.

De bedrijven hebben zich inmiddels gewend tot de FCC en zonder dat de handleiding, bedieningsdetails en productafbeeldingen beschikbaar zijn gemaakt, meent Pocket-lint te weten dat het product momenteel Ikea FHO-E1913 wordt genoemd en dat het gaat om een draadloos apparaat. Begin deze maand heeft de FCC toekenning plaats gevonden, wat zou kunnen betekenen dat de lancering op handen zou kunnen zijn of op zijn minst binnen een aantal maanden.

Hoewel de details schaars zijn, stelt de website dat er sowieso een nieuw Sonos Ikea Symfonisk-product aankomt. Gezien de eerdere producten die het resultaat zijn van de samenwerking tussen de bedrijven wordt verwacht dat het om een luidspreker gaat die ook een andere functie zal hebben, zoals ook het geval was bij de Book Shelf- en Table Lamp-speakers die in 2019 werden gelanceerd.

Bronnen: Pocket-lint, Pocket-lint

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*