Lenovo Radeon RX 6900 XT Legion op de foto gezet

5 reacties

Eind februari schreven we over de nieuwe RX 6800/ 6900XT-variant van Lenovo, die sterk doet denken aan de AMD Radeon VII. Aangezien de Weibo-post de Legion 7000P-gamingdesktop vermeldt, ziet het er niet direct naar uit dat deze kaart los verkrijgbaar zal zijn. Ondertussen heeft de Chinese productmanager WolStame enkele foto’s op Weibo geplaatst, waardoor we een beter beeld krijgen van het ontwerp.


Hier gaat het om de de RX 6900 XT Legion. De forse kaart is voorzien van drie ventilatoren en neemt evenveel uitbreidingssloten in. Het is niet duidelijk of Lenovo een custom pcb gebruikt. Waar de meeste custom uitvoeringen gebruikmaken van drie 8-pins stroomstekkers, heeft deze variant er slechts twee (net zoals AMD’s referentieontwerp). Dit model heeft dus waarschijnlijk ook geen hoge fabrieksoverklok, al heeft de fabrikant nog geen kloksnelheden bekendgemaakt.


De Legion-kaart lijkt op een donkere, uit de kluiten gewassen Radeon VII.

Lenovo heeft nog niet onthuld wanneer de Radeon VII-lookalike op de markt gaat komen. WolStame meldt dat het om een engineering sample gaat, al heeft het ontwerp een afgewerkt uiterlijk.

Bron: WolStame (Weibo)

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*